Te huur
Onze pas van binnen opgeknapte stacaravan op een ruime zonnige plek op het gezellige veld Danna, geschikt voor 8 personen.

Woonkamer
Er is een gezellige zithoek met fauteuils, een grote bank en een salontafel. De eethoek bevat losse stoelen, de tafel is uitschuifbaar tot 10 personen. Er zijn spellen en speelgoed aanwezig.

Slaapkamers
Er zijn 3 slaapkamers en er is een slaapruimte in de blokhut. Eén tweepersoons kamer heeft een tweepersoons bed (140 cm) en 2 slaapkamers bevatten 2 bedden (kunnen evt. tegen elkaar geschoven worden). Op 1 van deze slaapkamers is nog een extra opklapbed (geschikt voor een klein kind, maar geen baby). In de blokhut bevindt zich een tweepersoons opklapbed.
Voor alle bedden zijn kussens en dekbedden beschikbaar. Bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Op alle slaapkamers is een kast aanwezig.

Keuken
De keuken is voorzien van een gasstel (4 pitten), koel-vries combinatie en oventje. Koffiezetapparaat, waterkoker en mixer zijn aanwezig.

Badkamer en toilet
Geheel vernieuwde badkamer met ruime inloopdouche, badmeubel en toilet.

Blokhut en tuin
De caravan beschikt over een afsluitbare veranda, met daarop een tafel en stoelen. In de tuin staat een blokhut met eveneens een veranda met tafel en stoelen. Ook zijn er ruim voldoende tuinstoelen aanwezig.
In de blokhut bevindt zich een tweepersoons opklapbed, zodat er voldoende slaapgelegenheid is voor 8 personen. Verder zijn hier voldoende kasten aanwezig.
Achter de caravan is een stukje tuin met kunstgras; hier kunt u heerlijk rustig en privé zitten. Daar is ook een poort naar het parkeerterrein. Er staat ook nog een tuinkast met daarin een wasmachine (wasmiddel zelf meenemen). Evt. mag er een tent geplaatst worden.

Aankomst en vertrek
Hoogseizoen vrijdag tot vrijdag
Laagseizoen in overleg

Prijzen
Hoogseizoen: € 550,00
Laagseizoen: in overleg

De prijs is exclusief de verblijfskosten welke aan de camping betaald dient te worden. Zie deze pagina voor meer informatie.

Specificaties

Aantal slaapplaatsen: 8
Aantal slaapkamers: 3 in de caravan, 1 in de blokhut
Koelkast met diepvriesvak: Aanwezig
Extra koelkast met vriesvak: Aanwezig in de blokhut
Gasstel: 4-pits
Wasmachine: Aanwezig
Parasol: Aanwezig
Tuinstoelen: Ruim voldoende
Fietsen: 1 dames en 1 herenfiets en (camping) kinderfietsen in diverse maten.
Skelter (mammoet)

Contact

Naam: Fam. L. de Groot
Telefoon:
Email: