Te huur
De stacaravan staat op een ruim stuk grond met veel privacy. Aan de caravan zit een ruime veranda met een grote zitbank en grote stoelen waar u heerlijk onder kunt zitten. Er is een eigen parkeerplek naast de schutting waar de auto geparkeerd kan worden. Huisdieren zijn toegestaan buiten en onder de veranda. Niet in de caravan en slaapkamers i.v.m. astma van een van ons.

Woonkamer
In de kamer is een driepersoons[slaap]bank, een tweepersoonsbank en twee losse stoelen aanwezig. Verder staat er een tafel met 4 stoelen. Ook is er een salontafel, kastje, twee losse poefjes, verrijdbare gaskachel, leesboeken, tijdschriften, spellen, cd’s, dvd’s, stereotorentje.

Slaapkamers
In de caravan zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de ander met een stapelbed voor niet te grote mensen. In de woonkamer is nog een tweepersoons slaapbank. Verder is er in de aanbouw nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Er zijn voldoende dekbedden en kussens. Ook mogen alle dekbedovertrekken en hoeslakens gebruikt worden.

Keuken
Qua keukenapparatuur is er veel aanwezig : Wasmachine, koelkast, diepvries, koffiezetapparaat, magnetron, kleine oven, waterkoker, gasfornuis. Ook is er een complete keukeninventaris te vinden inclusief keukendoeken, theedoeken, vaatdoeken, dweilen, afwasmiddel, wasmachinewasmiddelen.

Badkamer en toilet
Er is een badkamer met douche en toilet.

Overig
Er zijn 6 grote tuinstoelen, 4 kuipstoelen, grote [kerk]bank, grote tuintafel onder de veranda, twee wicker stoelen met tafeltje buiten, tuinslang, Skottelbraai op gas, waslijnen buiten en onder de veranda.

Aankomst en vertrek
Wij verhuren de caravan in principe van vrijdag tot vrijdag maar in overleg is veel mogelijk. Inchecken om 14.00 uur en uitchecken om 11.00 uur. De caravan dient schoon achtergelaten te worden.

Prijzen
De huur bedraagt 70,00 euro per nacht in het hoogseizoen en 60,00 euro per nacht in het laagseizoen.

Verblijfskosten is in het hoogseizoen 12,50 per gezin per nacht en in het laagseizoen 6,25 per gezin per nacht, die voldaan moet worden bij de receptie van Bergzicht.

Specificaties

Aantal slaapplaatsen: 8/10
Aantal slaapkamers: 4
Diepvriezer: Aanwezig
Koelkast: Aanwezig
Gasstel: 4 pits
Skottelbraai: Aanwezig
Tuinstoelen: Voldoende
Parasol: Aanwezig
Fietsen: Niet aanwezig
Wasmachine: Aanwezig

Contact

Naam: Fam. H. C. van Voorthuijsen
Telefoon:
Email: