Te huur
Op misschien wel het mooiste plekje (volgens ons) van het park Bergzicht vindt u ons comfortabele, gezellige chalet.
Het staat op een ruime omheinde kavel, waar plaats is voor de nette overkapping met louncheset, een groot speelveld en nog een ruim terras.
Het ligt heerlijk vrij aan een kort pad met veel privacy, maar niet opgesloten.
Het chalet biedt plaats aan 4 volwassenen of of 2 volwassenen en 3 kinderen.

Woonkamer
In de gezellige woonkamer vind u een tweezitsbank, 2 fauteuils en salontafeltjes. Ook is er een mooie eethoek en 2 kasten met voldoende opbergruimte. Er is een tv met een Canal Digitaal aansluiting en een radio/cd-speler. Voor de kinderen is er wat speelgoed. Er zijn spellen, boeken en strips voor alle leeftijden.

Het chalet wordt verwarmd door een gaskachel. Vanuit de kamer heeft u een mooi overzicht op de overkapping en de tuin. Het is er heerlijk licht.

Slaapkamers
Slaapkamer 1:
Er is een bed met goede matrassen van 160×200 met 2 dekbedden en kussens. Er is een grote kast met veel ruimte voor de kleding.

Slaapkamer 2:
Hier is een stapelbed en een opklapbed, allen voorzien van dekbedden en kussens. In de bovenkasten is ruimte om de kleding op te bergen. In de kast vindt u schoonmaakspullen en de stofzuiger.

Keuken
In de keuken vindt u een volledige keukeninventaris, een kookplaat met afzuigkap en een koelkast. Er is een combimagnetron, Senseo, airfryer, tostiapparaat en een gourmetstel voor een gezellige avond.
We gaan ervan uit dat u de spullen na gebruik netjes schoon achterlaat, anders worden er kosten afgetrokken van de borg.

Badkamer en toilet
De badkamer is voorzien van een klein wastafelmeubel, een douche cabine van 90×90 en een toilet.

Overig
In de blokhut vindt u 2 fietsen voor volwassenen en 3 kinderfietsen in verschillende maten, een skelter, een traptractor en een step. Ook bevinden zich hier de wasmachine, de droger en de vriezer. Er zijn 2 standenstoelen met kussens en de zitkussens voor de stoelen op het achterterras. Er zijn verschillende buitenspellen te vinden in de blokhut. Ook de skottelbraai is in de blokhut en de gasfles daarvoor vindt u buiten.

Vanuit het chalet loopt u zo het bos in en kunt u binnendoor lopen naar het Lemelerveld, waar u heerlijk kunt wandelen. Er zijn daar ook aangelegde fiets-, mountainbike- en ruiterpaden. Ook loopt hier het Pieterpad door.

Aankomst en vertrek
Het chalet is te huur in de periode van 1 april tot 1 november. In de vakantieperiode is het chalet alleen per week te huur. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ook de handdoeken en het keukenlinnen is aanwezig. Even boodschappen en kleding opruimen en uw vakantie kan beginnen.
Er is wifi in het chalet aanwezig (code vindt u op de welkomstbrief). Deze is echter niet altijd heel goed.
Heeft u een Vodafone of KPN verbinding, dan kunt u beter de mobiele hotspot van uw telefoon gebruiken. Dat werkt (vrijwel) altijd prima.

Bij vertrek graag de bedden afhalen, de afwas doen, de vuilnis brengen naar de aangewezen plaatsen en het chalet geveegd achterlaten. De ramen sluiten en bij koud weer de kachel terug zetten op 1-2.

Tijdens de vakanties is de wisseldag op zaterdag, daar buiten op vrijdag.

Prijzen
In het laagseizoen €400 per week inclusief schoonmaak.
In het hoogseizoen €625 per week inclusief schoonmaak.
De prijzen voor andere schoolvakanties, weekenden (vr-ma) en midweken (ma-vr) op aanvraag.

Deze prijzen zijn exclusief de verblijfskosten welke aan de camping betaald dienen te worden. Zie deze pagina voor meer informatie.

We vragen een borg van €100, die binnen een week na vertrek wordt teruggestort als alles netjes is achtergelaten.

Specificaties

Chalet: op een mooie ruime kavel

Aantal slaapplaatsen: 5
Aantal slaapkamers: 2
Wasmachine: Aanwezig
Droger: Aanwezig
Vriezer: Aanwezig
Tuinstoelen: Aanwezig
Combimagnetron: Aanwezig
Skottelbraai: Aanwezig
Tuinstoelen: Ruim aanwezig
Fietsen: Voor 2 volwassenen en 3 kinderen

Contact

Naam: Nic en Leida Hauwert
Telefoon:
Email: