Te huur
Onze prachtige Chalet van 70 m2 is gebouwd in 2016 en heeft aan de voorzijde over de volle breedte een gebouwde veranda. Heeft verder een ruime berging met een tweede aangebouwde veranda met lounge set. Ons chalet is gebouwd van natuurlijke materialen en heeft een zeer hoge isolatiewaarde.

Woonkamer
Er is een houtkachel in de woonkamer. Hiervoor kan je bij de eerste boerderij naast de camping (bij verlaten camping rechts) hout kopen. Verder zijn er diverse spelletjes (waaronder het buitenspel KUBB) aanwezig. Daarnaast is er een boekenkast met veel boeken aanwezig. Vanuit de woonkamer en vanaf de veranda heeft u vrij uitzicht over het Reggedal.

Slaapkamers
Er zijn 3 royale slaapkamers. Op 1 slaapkamer is een tweepersoonsbed. Er is een slaapkamer voorzien van twee éénpersoonsbedden en er is een kinderkamer met een stapelbed. Twee slaapkamers zijn voorzien van zeer royale schuifkasten.

Keuken
Er is een oven, een koelkast, een afwasmachine en een tweede koelkast/diepvries in berging aanwezig. Er is 16 Ampère stroom beschikbaar, dus u kunt niet alle apparaten tegelijkertijd gebruiken. Als u servies beschadigt of breekt, dan graag even melden.

Badkamer en toilet
Ons chalet is voorzien van een apart toilet en een badkamer.

Overig
Er is mogelijkheid tot het kopen van Wifi toegang via de camping. Roken, branden van kaarsen en het gebruik van waxinelichtjes is niet toegestaan. Ons chalet dient door de huurders zelf schoongemaakt te worden bij vertrek. Ook bij vertrek graag de tuinstoelkussens van de loungeset in de berging plaatsen.

De camping beschikt over een kleinschalige winkel met basisprodukten. De in het chalet beschikbare levensmiddelen (kruiden, koffie, thee, toiletpapier) mogen gebruikt worden. Graag wel opnieuw aanvullen.

Het aan het chalet grenzende bospad brengt u na enkele minuten lopen bij de wandelpaden langs de oevers van De Regge. Een ideale fiets-, mountainbike- en wandelomgeving. Het is een prachtige plek met veel privacy op een prachtige camping met een mooi en verwarmd zwembad en liggend in een bosrijke omgeving aan de voet van de Lemelerberg.
In het hoogseizoen en vakantieweken is er animatie aanwezig. Voor meer info zie de website camping Bergzicht.

Aankomst en vertrek
Ons chalet wordt het hele jaar verhuurd. Onze wisseldag is op vrijdag. U bent welkom na 15.00 uur en het vertrek is om 10.00 uur. Bij vertrek graag alle ramen sluiten en de CV in het chalet op 6 graden zetten. De sleutel kunt u afhalen bij de receptie en bij vertrek daar weer inleveren. De openingstijden van de receptie zijn 9.00-12.00 uur en van 13.30 uur-17.00 uur. Op zondag is de receptie gesloten.

Prijzen
Er dient 50 % betaald te worden binnen vier weken na boeking. De tweede helft moet 6 weken voor de vakantiedatum betaald zijn.

Deze prijzen zijn exclusief de verblijfskosten welke aan de camping betaald dienen te worden. Zie deze pagina voor meer informatie.

Specificaties

Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal koelkasten: 2
Wasmachine: Aanwezig
Magnetron: Aanwezig
Oven: Aanwezig
Dekbedden: Aanwezig
Afwasmachine: Aanwezig
BBQ: Aanwezig
Tuinstoelen: Aanwezig inclusief lounge set

Contact

Naam: Fam. G. van Deelen
Telefoon:
Email:
Website: https://chalet-deelstaat.jimdofree.com