Te huur
Ons 6-persoons chalet welke staat in een prachtige omgeving, onder aan de voet van de Lemelerberg. Deze omgeving is uitermate geschikt om doorheen te fietsen of een mooie wandelroute in af te leggen.

Het chalet is voorzien van centrale verwarming, heeft dubbel glas en is uitgerust met drie slaapkamers. De ramen van de slaapkamers, douche en het keukenraam  zijn allemaal voorzien van voorzet horren.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van vaste banken, een tafel en stoelen. Verder zijn hier spelletjes en Donald Ducks aanwezig en enkele leesboeken.

Slaapkamers
Er zijn drie slaapkamers (voorzien van dekbedden, zelf lakens meenemen). Er is één kamer met een 2-persoonsbed en twee kamers met twee 1-persoonsbedden.

Keuken
De keuken is luxe uitgerust met een waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo apparaat, magnetron, tosti-apparaat, mixer, gasoven, gasfornuis, airfryer en een losse ventilator.

Badkamer en toilet
Verder is er een luxe badkamer met douche en toilet en daarnaast nog een apart toilet.

Aankomst en vertrek
In overleg.

Prijzen
Prijzen in overleg.

De prijs is exclusief de verblijfskosten welke aan de camping betaald dient te worden. Zie deze pagina voor meer informatie.

Overig
Buiten bevindt zich een overkapping met grote schuur. Onder de overkapping met terrasmeubilair (tafel met 6 stoelen) en sfeerverlichting, kunt u tot ‘s avonds laat goed vertoeven.

In de schuur staat nog een extra koelkast en twee fietsen, autoped (step met grote wielen) en een Space Scooter. Ook staan er nog 4 extra stoelen met verstelbare rugleuning en per stoel een kussen.

Specificaties

Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Koelkast: Aanwezig
Extra koelkast met diepvriesvak: Aanwezig
Koffiezetapparaat: Filter én Senseo
Magnetron: Aanwezig
Gasstel: 4-pits
Gasoven: Aanwezig
Airfryer: Aanwezig
Tuinstoelen: Ruim voldoende
Fietsen: 2 fietsen aanwezig
Overig buitenspeelgoed o.a.: Space Scooter, autoped
Huisdieren: Niet toegestaan

Contact

Naam: Fam. H.M. Floor
Telefoon:
Email: