Te huur
Onze nette 4- tot 6-persoons stacaravan staat op een heerlijk rustige bosrijke plaats, achter op de camping. De caravan is van veel gemakken voorzien. Aan zowel de voorkant als de zijkant van de caravan kunt u lekker buiten zitten. De hele dag is hier zowel een zon- als een schaduwplek te vinden. Ook kunt u lekker buiten zitten onder de veranda.

Het veld waar de caravan op staat is ruim, met voor de jongere kinderen een klimtoestel met schommel, glijbaan en zandbakje. Voor de ouderen is er voldoende ruimte om een buitenspel te spelen. De tuin is niet afgesloten.

De caravan dient schoon achtergelaten te worden.

Woonkamer
De woonkamer bestaat uit een vaste zithoek en een eethoek en wordt verwarmd door een gaskachel.

Er staat een mand met duplo en een mand met knutselspullen die gebruikt kunnen worden. In de hoge kast liggen o.a. een tafelzeil, muziekboxen, extra knutselspullen en spelletjes voor jong en oud.

Slaapkamers
De caravan beschikt over 3 slaapkamers met dekbedden en in totaal 4 hoofdkussens. Iedere slaapkamer heeft een kast met hang- en leggedeelte en 2 kleinere kastjes.

Slaapkamer 1:
1 bed van 70×185. Hier kan een logeermatras, die aanwezig is, bijgelegd worden. Uiteraard kan hier ook goed een campingbedje geplaatst worden. Deze dient zelf meegenomen te worden.

Slaapkamer 2:
2-persoons bed van 140×200

Slaapkamer 3:
1 bed van 70×190. Hier kan een 2e matras, die aanwezig is, bijgelegd worden.

Keuken
De keuken heeft voldoende opbergruimte voor etenswaren. Daarnaast staat er een kleine koelkast met vriesvakje (in de schuur staat er nog 1), een oven op gas, 4 pits gaskookstel, fluitketel, klein koffiezetapparaat, percolator, pannen, pannenkoekspannen, handmixer, weegschaal, schalen, melkopschuimer, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken (graag zorgen dat alles schoon terug ligt bij vertrek. Neem voor de laatste dag evt. een eigen setje mee).

Badkamer en toilet
De caravan heeft een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. In de hoge, smalle kast van de badkamer liggen handdoeken en washandjes. Deze kunnen gebruikt worden (graag zorgen dat alles schoon terug ligt bij vertrek). Tevens is er in deze kast nog ruimte om eigen spullen neer te zetten.
Er is een 2e toilet in een apart hokje in de caravan aanwezig. Dit hokje kan evt. ook gebruikt worden als opslagplek. Momenteel staat hier de stofzuiger.

Aankomst en vertrek
We verhuren van vrijdag tot vrijdag.
Aankomst: 14.00 uur
Vertrek: 11.00 uur

Prijzen
In het hoogseizoen is de prijs € 525,- per week. Dit is inclusief bad- en keukenlinnen (bedlinnen graag zelf meenemen).

We vragen een borg van € 75,-. Als de caravan in goede orde bevonden wordt, storten we de borg binnen twee weken terug.

Prijzen voor voor- en naseizoen in overleg.

De prijs is exclusief de verblijfskosten welke aan de camping betaald dient te worden. Zie deze pagina voor meer informatie.

Overig
Onder de veranda staat een tuintafel met 4 tuinstoelen en 5 kuipstoelen (deze kunnen verplaatst worden naar het terras voor de caravan).
Verder staat er buiten een gas-bbq, kleine vuurkorf en een tuinbankje met klep en daarin zwembadspeelgoed.

In de schuur staat een damesfiets, een meisjesfiets van 24 inch met versnellingen en een meisjesfiets van 18 inch, wasmachine (wasmiddel zelf meenemen), droogmolen, droogrekken, wasknijpers, aanrechtje, 2e koelkast met vriesvakje en buitenspeelgoed.

Specificaties

Aantal slaapplaatsen: 4-6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 2
Koelkast met diepvriesvak: Aanwezig
Extra koelkast en diepvries: Aanwezig
Gasstel: 4-pits
Gasoven: Aanwezig
BBQ: Aanwezig (gasfles)
Tuinstoelen: Voldoende
Parasol: Nee (veranda)
Wasmachine: Aanwezig
Droogmolen, losse droogrekken en wasknijpers: Aanwezig
Fietsen: 1 damesfiets
1 meisjesfiets 24 inch
1 meisjesfiets 18 inch
Huisdieren: Niet toegestaan

Contact

Naam: Neline Rozendaal
Telefoon:
Email: